STORING EN REPARATIE

Spaan Elektro Service biedt zijn klanten altijd goede en snelle service.

Een stroomstoring in uw woning kan op allerlei verschillende manieren ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een centrale stroomstoring in uw wijk door problemen bij de leverancier van uw elektriciteit, of een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van uw meterkast of een stroomstoring door een kortsluiting in huis.

Zeker in dit laatste geval is het raadzaam de hulp in te schakelen. Een kortsluiting kan namelijk brand veroorzaken, wat u natuurlijk wilt voorkomen! Daarnaast is een kortsluiting erg lastig zelf te verhelpen.

Spaan Elektro Service gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen.


 Wilt u zelf een stroomstoring verhelpen?

In sommige gevallen kunt u zelf een stroomstoring verhelpen. Probeer de gesprongen zekering (stop) of schakelaar te vervangen/in te schakelen en schakel alle aangesloten elektrische apparaten een voor een in. Op het moment dat de zekering (stop) of schakelaar opnieuw springt heeft u de bron van de stroomstoring gevonden!

Heeft u toch nog een storing of reparatie nodig aan uw elektrotechnische installatie neem dan contact met ons op!

Tel.: +31 (0) 

Haydnstraat 3
6661 BR Elst

©2020 door Spaan Elektro Service.